O káve

O káve

Metódy spracovania kávy - washed, natural, honey

Káva je ovocie a zrno je v podstate jeho kôstkou. Plody (kávové čerešne) sa po odtrhnutí musia očistiť od dužiny a zrná starostlivo pripraviť na skladovanie a cestu do vašej šálky. Rozlišujeme 3 základné spôsoby spracovania kávy - washed, natural a honey. Každá dobrá pražiareň vždy uvádza spôsob spracovania kávy – v kombinácii so stupňom praženia sa totiž podieľa na výslednej chuti pripraveného nápoja.

Druhy kávových nápojov - talianske kávy
Druhy kávových nápojov - talianske kávy
História espresso kávovarov
História espresso kávovarov
Druhy kávových nápojov 2 - preslávené špeciality
Druhy kávových nápojov 2 - preslávené špeciality
O káve: Cesta kávy
Cesta kávy
Arabika verzus robusta
Arabika verzus robusta
O káve: Káva a zdravie
Káva a zdravie
O káve: Espresso
Espresso
O káve: Príslušenstvo na prípravu espressa
Príslušenstvo na prípravu espressa
O káve: Alternatívne metódy prípravy kávy
Alternatívne metódy prípravy kávy
Bezkofeínová káva - ako sa vyrába, prečo ju piť a oveľa viac
Bezkofeínová káva - ako sa vyrába, prečo ju piť a oveľa viac
Čriepky zo života bunacafe
Vlastný showroom a pražiareň kávy.
Vyvíjame vlastnú elektroniku PID regulácie.
Ponúkame vlastný záručný a mimozáručný servis.
Máme bohaté know-how a radi sa podelíme.

Opravdu chcete pokračovat?