Šľahanie mlieka

Neviete si rady?
Spýtajte sa Oldřicha

+421 277 270 700

obchod@bunacafe.sk

Oldřich Smítal
Filtrovanie Vyčistiť filter
Lelit

Celkom 4 produkty
Lelit kanvička na šľahanie mlieka a latte art pero, 350ml

kanvička na šľahanie mlieka od talianskeho výrobcu Lelit, 350 ml, latte art pero, nerezová oceľ

51,34 €
 
skladom (7 ks)
Lelit kanvička na šľahanie mlieka a latte art pero, 500ml
d h m s

kanvička na šľahanie mlieka od talianskeho výrobcu Lelit, 500 ml, latte art pero, nerezová oceľ

47,80 €
53,36 €
 
skladom (4 ks)
  • -10,4 %
Lelit kanvička na šľahanie mlieka a latte art pero, 750ml
d h m s

kanvička na šľahanie mlieka od talianskeho výrobcu Lelit, 750 ml, latte art pero, nerezová oceľ

51,73 €
57,52 €
 
skladom (3 ks)
  • -10,1 %
Lelit teplomer na mlieko

teplomer na šľahanie mlieka od talianskeho výrobcu Lelit, nerezová oceľ

19,02 €
 
skladom (10 a viac ks)

Šľahanie mlieka

Šľahanie mlieka je baristická zručnosť, ktorú potrebujete zvládnuť na prípravu skvelého cappuccina. Veľmi dôležitá je voľba správnej kanvičky na šľahanie mlieka. Kanvičku plníme vždy približne do polovice, preto na rôzne objemy mlieka potrebujeme aj rôzne veľkosti kanvičiek.

V našom sortimente nájdete rôzne veľkosti kanvičiek v rôznych farbách. Drahšie kanvičky sú hrubostenné a začiatočníkom sa mlieko potom lepšie šľahá. Kanvička z hrubostenného materiálu má väčšiu tepelnú kapacitu. S troškou cviku sa ale naučíte mlieko šľahať v každej kanvičke, takže skôr záleží na tom, koľko sa rozhodnete do kanvičky investovať. Z praxe môžeme potvrdiť, že sa veľmi hodí mať dve veľkosti kanvičky, jednu s objemom 0,35 la druhú 0,5 až 0,6 l.

Počas šľahania je dôležité odhadnúť teplotu šľahaného mlieka, v tomto začiatočníkom zase pomôže teplomer na mlieko.

Ak sa vám nepodarí dosiahnuť výsledky, ktoré si predstavujete, všetko vás môžeme naučiť na našom baristickom kurze.

Viac
Čriepky zo života bunacafe
Vlastný showroom a pražiareň kávy.
Vyvíjame vlastnú elektroniku PID regulácie.
Ponúkame vlastný záručný a mimozáručný servis.
Máme bohaté know-how a radi sa podelíme.