Ascaso Baby T One, black
-
dočasne vypredané (napíšte mi, až bude skladom)
-
doprava zadarmo
-
K tomuto produktu poskytujeme vlastný záručný a mimozáručný servis.
Ďalšie varianty tohto produktu
Ascaso Baby T ONE je špičkový profi kávovar s inovatívnou T technológiou ohrevu vody pomocou termoblokov, ktorá úspešne nahrádza obľúbené riešenie E61.
Spoločnosť Ascaso reflektuje aktuálne trendy v príprave kávy, ako je zdokonalenie energetickej efektivity, dlhá životnosť a jednoduché použitie prístrojov. Jej cieľom je dlhodobo udržateľný rozvoj nových technológií, ktoré uľahčia prácu baristom po celom svete. A my musíme uznať, že vizionársky odklon od tradície, ktorú predstavuje práve hlava E61, sa Ascasu v prípade skvelej T technológie naozaj vyplatil.
Výhody T technológie Ascaso a nerezového prevedenia
T technológia predstavuje najmodernejší viacbojlerový systém (multibojler / multigroup technology), ktorý ponúka fantastickú tepelnú stabilitu a súčasne si drží veľmi vysokú úroveň energetickej efektivity (nízka spotreba energie). Bonusom je perfektne čistá a čerstvá voda v každej šálke.
Termoblok je tiež oveľa menej náchylný na vznik usadenín vodného kameňa. Vykurovací systém vyrobený z nerezu uľahčuje údržbu – na nerezových komponentoch dochádza k oveľa menšiemu zachytávaniu vodného kameňa, než je bežné pri iných materiáloch.
Ďalším výrazným plusom je silná para bez obmedzenia. Oproti tradičným bojlerom sa tiež minimalizuje riziko poškodenia výhrevného telesa z dôvodu nízkej hladiny vody.
100% nezávadnosť pre kontakt s pitnou vodou. Použitie nerezovej ocele AISI 316. Nulový únik kovov do vody.
Maximálne čistá voda v každej šálke. Vždy sa ohrieva iba malé množstvo vody.
Prémiový produkt navrhnutý a vyrobený v Barcelone. Vlastné moderné technológie a precízna ručná výroba. Inovatívny prístup, najmodernejšie postupy a zaujímavé riešenia.
Technológia T
Systém tepelnej stability
T technológia predstavuje inovatívny spôsob ohrevu vody pomocou termoblokov. Voda zo zásobníka postupuje pomocou rotačného čerpadla do servisného bojlera, kde sa najskôr veľmi efektívne predhreje cca na 80 °C. Na finálnu teplotu sa dohrieva po vstupe do termodynamickej hlavy kávovaru (espresso jednotky). Vďaka PID regulácii a vysokej kapacite (vnútorná trubička meria viac ako 1 meter), dokáže kávovar regulovať teplotu vody na výstupe s presnosťou +/- 0,5 °C.
V prípade tohto systému nie je potrebný nepretržitý ohrev espresso bojlera. To znamená nielen čistú vodu v každej šálke za stabilnej teploty, ale aj vyššiu efektivitu a trvalo udržateľné technológie.
Aké sú hlavné rozdiely medzi kávovarmi Ascaso Baby T ONE a Ascaso Baby T PLUS?
Oba modely sa nepatrne líšia vo vzhľade (majú napríklad inak spracované nohy kávovaru a pod.). Model Ascaso Baby T PLUS má navyše:
- pevné pripojenie na vodovodný rad a odpad.
- izoláciu parného bojlera.
- disponuje možnosťou pripojenia cez aplikáciu.
- disponuje funkciou flow control (profilovanie tlaku).
- balenie kávovaru obsahuje bezodnú páku, sitko na 21 g, náhradné hlavice k tryske na paru, tamper na kávu.
Ako na údržbu pákového kávovaru Ascaso Baby T One, black? Správna údržba pákového kávovaru vám zaistí tie najlepšie výsledky a zároveň prispeje k dlhej životnosti kávovaru.
Radi vám poradíme, ako sa o svoj kávovar Ascaso Baby T One, black správne starať a akej údržbe venovať pozornosť.
Ako na údržbu pákového kávovaru?
Ako na spätný oplach pákového kávovaru?
Ako na odvápnenie pákového kávovaru?
Individuálne postupy vzhľadom na technické vybavenie kávovaru a ďalšie informácie nájdete v našom článku Ako na odvápnenie pákového kávovaru?
Predstavenie značky Ascaso
História značky Ascaso
Energetická úspora
Hlavné parametre produktu
Kruhová hlava (Ring group)
Kruhová hlava je technológia, ktorá sa používa na základných kávovaroch. Hlava je napojená na bojler alebo termoblok a teplota sa prenáša iba tepelnou vodivosťou materiálov, z ktorých sú vyrobené komponenty. Plusy: nízka obstarávacia cena Mínusy:…
ViacHlava kávovaru – profesionálny rozmer (58 mm)
Aj domáce kávovary môžu disponovať profesionálnymi parametrami. Klasickým príkladom je práve profesionálny alebo komerčný rozmer hlavy kávovaru. Tento parameter je dôležitý nielen z dôvodu kompatibility baristického príslušenstva, ale aj z hľadiska…
Viac2 okruhy nezávislé - dvojbojler (dual boiler), 2 termobloky, 1 termoblok + 1 bojler
Kávovar, ktorý disponuje dvoma nezávislými okruhmi (dvojbojlerový), ponúka nielen maximálny komfort použitia, ale aj dokonalú kontrolu nad systémom a perfektnú tepelnú stabilitu. V kávovare sú dva oddelené okruhy/bojlery a každý má svoje vykurovacie…
ViacBojler
Bojler je nádoba s určitým objemom vody. Bojler môže byť nahrievaný aktívne vlastným vykurovacím telesom, alebo pasívne iným zdrojom tepla. Čím je väčší objem bojlera a presnejšia technológia regulácie teploty, tým je voda na prípravu espressa…
ViacTermoblok
Alternatíva k bojleru. Ide o kovový blok, ktorý má v sebe trubičku vedúcu vodu. Vykurovacie teleso ohrieva blok kovu, ktorý potom prenáša teplo na trubičku s vodou. Pri tejto technológii je veľmi dôležité ďalšie spracovanie kávovaru. Lacné základné…
ViacTrojcestný ventil
Trojcestný ventil je veľmi dôležitý technický prvok vo vybavení kávovaru. Otvára/prepína medzi týmito cestami - zdroj horúcej vody na kávu, hlava kávovaru a odpad. Pri zapnutí výdaja kávy sa otvorí prívod vody do hlavy kávovaru, cesta do odpadu je…
ViacPID regulácia teploty s displejom
Na displeji je možné meniť nastavenú cieľovú teplotu. PID regulácia je jeden z najpoužívanejších algoritmov na presné riadenie regulovanej veličiny. Keďže vysvetlenie tohto algoritmu je zložitejšie a je hojne popísané v odborných literatúrach,…
ViacRotačné čerpadlo
Rotačné čerpadlo sa používa v profesionálnych kávovaroch a vo vyššej triede domácich kávovarov. Poháňa ho robustný elektromotor, a ako už názov napovedá, funguje na princípe rotácie. Priamo na čerpadle je možné pomocou skrutky (bypass) nastaviť…
ViacZásobník na vodu
Zásobníkom na vodu disponujú všetky domáce kávovary. Do zásobníka na vodu odporúčame vložiť vhodný filter na vodu (zmäkčovač). Zásobník na vodu odporúčame dôkladne vymývať v pravidelných intervaloch.Domáce kávovary s rotačným čerpadlom majú…
ViacČas extrakcie, shot timer
Dôležitý parameter počas prípravy kávy je čas extrakcie, čiže doba kontaktu kávy s vodou. Všeobecne platí, že čas extrakcie u espressa sa pohybuje medzi 20 a 30 sekundami. Pri príprave espressa zo svetlejšie praženej kávy (nové trendy praženia) sa…
ViacRýchloventily horúca voda/para
Rýchloventily horúca voda/para sú rýchlejšou a pre niekoho tiež pohodlnejšou alternatívou k rotačným ventilom. Rýchloventily je možné pridržaním iba čiastočne otvoriť, alebo rýchlym pohybom presunúť do krajnej polohy a otvoriť na maximum. Ide o…
ViacMáte otázku ohľadom tohto produktu?
Zavolajte Oldřichovi Alebo zavolajte Oldřichovi +421 277 270 700