Skvelo hodnotená robusta, ktorá vás určite milo prekvapí. Pre túto kávu sú typické skutočne veľké zrná.
Vyskúšajte skvelú robustu vysokej kvality vďaka ručnému zberu kávových čerešní. Vynikajúca robusta bez acidity, to je Indonesia.
Táto káva má silné a bohaté telo bez acidity (bez kyslosti). Veľmi príjemná zemitejšia chuť s tónmi čokolády a pražených obilnín.
- Druh kávy: Coffea Canephora (robusta)
- Stupeň praženia: 50 (stredné až stredné tmavé)
- Odporúčaná príprava: espresso, moka, french press, filter
Odporúčaná príprava espressa (single espresso):
- Vstup: 8 g mletej kávy
- Výstup: 30 ml (25 g)
- Čas: 25 sekúnd
- Teplota: 90 °C
- Tlak: 9 barov
- Chuťový profil: bohaté telo bez acidity, príjemná zemitejšia chuť s tónmi čokolády a pražených obilnín
Máte otázku ohľadom tohto produktu?
Zavolajte Oldřichovi Alebo zavolajte Oldřichovi +421 277 270 700