Ecocoffee

Ecocoffee keramický dripper 01, 1-2 šálky, čierny

19,02 €
14,27 €
-25 %
11,89 € bez DPH

Kvalitný pomocník na prípravu skvelej filtrovanej kávy, ktorý je cenovo dostupný všetkým, ktorí kávu milujú, ale nechcú investovať do drahých strojov.

Medzi jeho veľké plusy patrí rýchlosť a jednoduchosť prípravy, s excelentným výsledkom v podobe šálky kvalitnej kávy. Špirálový vnútorný povrch zaistí dokonalú extrakciu kávy a keramický materiál je vhodnejší pre lepšiu tepelnú stabilitu, ako jeho plastové varianty.

Keramický dripper je možné umývať v umývačke riadu.

Veľkosť 01 je určená na prípravu max. 250 ml kávy, to predstavuje 1-2 šálky.

Postup prípravy

https://youtu.be/lYr3RmSLGHw

Vložte do drippera papierový filter, a dôkladne ho prepláchnite väčším množstvom horúcej vody, aby sa zbavil nepríjemnej papierovej chuti. Umiestnite dripper buď priamo do šálky, alebo do inej nádoby určenej na servírovanie kávy. Vsypte zodpovedajúce množstvo mletej kávy (60 g kávy / 1 liter vody), do ktorej nalejete najskôr malé množstvo vody s teplotou cca 92 - 96 °C na preparenie. Akonáhle sa začnú - asi po 30 sekundách - uvoľňovať bublinky a prekvapkávať prvé kvapky do spodnej časti nádoby, dolejte krúživým pohybom horúcu vodu. Obsah premiešajte a mletú kávu, ktorá priľne na stenách papierového filtra zhrňte do vody, aby bola celá dávka využitá. Prúdom vody sa pri zalievaní kávy príliš nedotýkajte stien, voda by mohla stiecť bez extrakcie do šálky, čo nie je žiaduce. Opakujte so všetkou vodou určenou na extrahovanie. Celý proces filtrovania by mal trvať asi 2,5 – 3 minúty. Následne odstráňte filter s usadeninou, a servírujte kávu do nahriatych šálok.

Značka
Ecocoffee
Podkategórie
V60 (filter)

Inštruktážne video pre drippery V60

Máte otázku ohľadom tohto produktu?

Oldřich Smítal

Zavolajte Oldřichovi Alebo zavolajte Oldřichovi +421 277 270 700

Alebo mu napíšte Napíšte

Čriepky zo života bunacafe
Vlastný showroom a pražiareň kávy.
Vyvíjame vlastnú elektroniku PID regulácie.
Ponúkame vlastný záručný a mimozáručný servis.
Máme bohaté know-how a radi sa podelíme.